Parkstraat 12-14 • 4818 SJ Breda • +31(0)76-514 14 16info@houseofpertijs.com

What's happening

Max Verstappen heeft tijdens de kwalificatie rondes van de Formula 1 Australian Grand Prix de vierde startplaats weten te behalen. 

Morgen is de grote dag en House of Pertijs heeft in anticipatie op de race nog drie gelimiteerde Tag Heuer Max Verstappen Editie horloges weten te bemachtigen. 

Er is geen betere manier om onze Max Verstappen aan te moedigen dan met deze unieke Tag Heuer om je pols. #Iwasinthehouse #MaxVerstappen #HouseofPertijs #F1 #AustralianGrandPrix

Max Verstappen heeft tijdens de kwalificatie rondes van de Formula 1 Australian Grand Prix de vierde startplaats weten te behalen. Morgen is de grote dag en House of Pertijs heeft in anticipatie op de race nog drie gelimiteerde Tag Heuer Max Verstappen Editie horloges weten te bemachtigen. Er is geen betere manier om onze Max Verstappen aan te moedigen dan met deze unieke Tag Heuer om je pols. #Iwasinthehouse #MaxVerstappen #HouseofPertijs #F1 #AustralianGrandPrix

Bekijken

Beste relatie,

Vanaf vandaag is House of Pertijs weer geopend volgens de gebruikelijke openingstijden. We begrijpen dat er veel vragen zijn en willen u geruststellen. Persoonlijke eigendommen zoals occasions, horloges en juwelen die ter reparatie bij ons zijn aangeboden zijn altijd veilig opgeborgen. Hier is dus niets van verloren gegaan.

Team House of Pertijs is er weer klaar voor en ontvangt u graag.

Beste relatie, Vanaf vandaag is House of Pertijs weer geopend volgens de gebruikelijke openingstijden. We begrijpen dat er veel vragen zijn en willen u geruststellen. Persoonlijke eigendommen zoals occasions, horloges en juwelen die ter reparatie bij ons zijn aangeboden zijn altijd veilig opgeborgen. Hier is dus niets van verloren gegaan. Team House of Pertijs is er weer klaar voor en ontvangt u graag.

Bekijken

Beste relatie, 

Graag willen we iedereen bedanken voor de overweldigende steun en warme reacties. Onze beveiligingsmedewerker en klant, die gewond zijn geraakt, maken het gelukkig weer goed. Als team voelen we ons heel erg sterk en komen we er absoluut weer bovenop. Mede dankzij u.
 
Wij zijn op het moment druk om alles weer op orde te krijgen en hopen met het opruimen het verhaal achter ons te laten. Morgen vanaf 12.00 uur heten wij u weer welkom en gaan we vol voor het positieve gevoel bij House of Pertijs.
 
Bedankt namens heel Team House of Pertijs.

Beste relatie, Graag willen we iedereen bedanken voor de overweldigende steun en warme reacties. Onze beveiligingsmedewerker en klant, die gewond zijn geraakt, maken het gelukkig weer goed. Als team voelen we ons heel erg sterk en komen we er absoluut weer bovenop. Mede dankzij u. Wij zijn op het moment druk om alles weer op orde te krijgen en hopen met het opruimen het verhaal achter ons te laten. Morgen vanaf 12.00 uur heten wij u weer welkom en gaan we vol voor het positieve gevoel bij House of Pertijs. Bedankt namens heel Team House of Pertijs.

Bekijken

Beste relatie,

U heeft het ongetwijfeld gehoord: er is een poging gedaan om House of Pertijs te overvallen. Natuurlijk zijn wij erg geschrokken, maar gelukkig zijn er geen ernstig gewonden en is het goed afgelopen. Wel is House of Pertijs 6 en 7 maart gesloten. Daarna staan wij voor u klaar en kunnen wij uw vragen persoonlijk beantwoorden. 
 
Bedankt voor uw bezorgdheid en begrip hiervoor. 
 
Met vriendelijke groet,
Team House of Pertijs

Beste relatie, U heeft het ongetwijfeld gehoord: er is een poging gedaan om House of Pertijs te overvallen. Natuurlijk zijn wij erg geschrokken, maar gelukkig zijn er geen ernstig gewonden en is het goed afgelopen. Wel is House of Pertijs 6 en 7 maart gesloten. Daarna staan wij voor u klaar en kunnen wij uw vragen persoonlijk beantwoorden. Bedankt voor uw bezorgdheid en begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, Team House of Pertijs

Bekijken

Gewijzigde openingstijden:

In verband met Carnaval is House Of Pertijs a.s. Dinsdag 5 Maart gesloten. 

Woensdag 6 Maart zijn wij wederom regulier geopend.

Wij wensen u een prettig carnavalsweekend!

Met vriendelijke groet, Team House Of Pertijs

Gewijzigde openingstijden: In verband met Carnaval is House Of Pertijs a.s. Dinsdag 5 Maart gesloten. Woensdag 6 Maart zijn wij wederom regulier geopend. Wij wensen u een prettig carnavalsweekend! Met vriendelijke groet, Team House Of Pertijs

Bekijken

Vandaag heeft House Of Pertijs in Vicenza, Italië op de toonaangevende  Vicenzaoro juwelen beurs, de nieuwste collecties van vele merken bekeken. 

Volg ons op Instagram: https://instagram.com/houseofpertijs
Voor een volledige indruk.

Met vriendelijke groet, Team House of Pertijs

Vandaag heeft House Of Pertijs in Vicenza, Italië op de toonaangevende Vicenzaoro juwelen beurs, de nieuwste collecties van vele merken bekeken. Volg ons op Instagram: https://instagram.com/houseofpertijs Voor een volledige indruk. Met vriendelijke groet, Team House of Pertijs

Bekijken

Diving into the new collection of Panerai @ SIHH, Geneva 

#panerai #submersible #moretocome

Diving into the new collection of Panerai @ SIHH, Geneva #panerai #submersible #moretocome

Bekijken

23 DECEMBER GEOPEND VAN  12.00 - 17.00
24 DECEMBER GEOPEND VAN 12.00 - 17.00

COUNTDOWN TO CHRISTMAS - Part IV

House Of Pertijs heeft speciaal voor deze Decembermaand een zeer bijzondere Adventskalender gecreëerd.

Elk vakje is gevuld met een juweel uit de collectie van House Of Pertijs, om u te inspireren.

Vandaag is het 23 December en in vakje 23 presenteren wij u een zeer bijzondere 18 Karaat witgouden aanhanger met een peervormig geslepen Amethyst welke is omringd door briljant geslepen diamant. 

U bent van harte welkom om dit juweel en andere bijzondere juwelen bij House Of Pertijs in deze adventskalender te komen bekijken.

Met vriendelijke groet,
Team House Of Pertijs

House of Pertijs #houseofpertijs #christmas #diamonds #jewelry #jewels #whitegold #diamondsareagirlsbestfriend #mostwonderfultime #amethyst #rare House of Pertijs

23 DECEMBER GEOPEND VAN 12.00 - 17.00 24 DECEMBER GEOPEND VAN 12.00 - 17.00 COUNTDOWN TO CHRISTMAS - Part IV House Of Pertijs heeft speciaal voor deze Decembermaand een zeer bijzondere Adventskalender gecreëerd. Elk vakje is gevuld met een juweel uit de collectie van House Of Pertijs, om u te inspireren. Vandaag is het 23 December en in vakje 23 presenteren wij u een zeer bijzondere 18 Karaat witgouden aanhanger met een peervormig geslepen Amethyst welke is omringd door briljant geslepen diamant. U bent van harte welkom om dit juweel en andere bijzondere juwelen bij House Of Pertijs in deze adventskalender te komen bekijken. Met vriendelijke groet, Team House Of Pertijs House of Pertijs #houseofpertijs #christmas #diamonds #jewelry #jewels #whitegold #diamondsareagirlsbestfriend #mostwonderfultime #amethyst #rare House of Pertijs

Bekijken

Tag Heuer Formula 1 Max Verstappen Edition 2018. 

Zoekt u nog het perfecte cadeau voor onder de kerstboom voor een echte F1 liefhebber?

Onverwacht heeft House of Pertijs nog een zeer beperkt aantal van de gelimiteerde Tag Heuer Max Verstappen 2018 editie mogen ontvangen. 

Dit op 1300 stuks gelimiteerde horloge is vrijwel overal uitverkocht, maar wij hebben nog een zeer beperkt aantal beschikbaar.

Prijs €1950,-

Tot kerstavond maandag 24 december a.s. is House of Pertijs elke dag geopend. (exacte openingstijden vindt u op onze website).

#maxverstappen #tagheuer #formule1 #maxverstappenhorloge #limited #formula1

Tag Heuer Formula 1 Max Verstappen Edition 2018. Zoekt u nog het perfecte cadeau voor onder de kerstboom voor een echte F1 liefhebber? Onverwacht heeft House of Pertijs nog een zeer beperkt aantal van de gelimiteerde Tag Heuer Max Verstappen 2018 editie mogen ontvangen. Dit op 1300 stuks gelimiteerde horloge is vrijwel overal uitverkocht, maar wij hebben nog een zeer beperkt aantal beschikbaar. Prijs €1950,- Tot kerstavond maandag 24 december a.s. is House of Pertijs elke dag geopend. (exacte openingstijden vindt u op onze website). #maxverstappen #tagheuer #formule1 #maxverstappenhorloge #limited #formula1

Bekijken

Countdown to Christmas part II

Nog een aantal dagen...

Wij van House of Pertijs zijn er klaar voor. Wij hebben deze laatste dagen voor kerst nog speciaal voor u een aantal bijzondere artikelen geselecteerd. 

Deze vindt u in onze nieuwsbrief:

https://mailchi.mp/houseofpertijs/house-of-pertijs-nieuwsbrief-countdown-to-christmast-part-ii?e=207e0206fc

Tot kerstavond maandag 24 december a.s. is House of Pertijs elke dag geopend. Op deze manier kunt u tot op het laatste moment nog het perfecte cadeau vinden voor onder de boom. 

U bent van harte welkom!

Countdown to Christmas part II Nog een aantal dagen... Wij van House of Pertijs zijn er klaar voor. Wij hebben deze laatste dagen voor kerst nog speciaal voor u een aantal bijzondere artikelen geselecteerd. Deze vindt u in onze nieuwsbrief: https://mailchi.mp/houseofpertijs/house-of-pertijs-nieuwsbrief-countdown-to-christmast-part-ii?e=207e0206fc Tot kerstavond maandag 24 december a.s. is House of Pertijs elke dag geopend. Op deze manier kunt u tot op het laatste moment nog het perfecte cadeau vinden voor onder de boom. U bent van harte welkom!

Bekijken

COUNTDOWN TO CHRISTMAS - Part III

House Of Pertijs heeft speciaal voor deze Decembermaand een zeer bijzondere Adventskalender gecreëerd.

Elk vakje is gevuld met een juweel uit de collectie van House Of Pertijs, om u te inspireren.

Vandaag is het 19 December en in vakje 19 presenteren wij u een paar 18 Karaat witgouden oorsieraden met tanzaniet en een entourage van briljant geslepen diamant.

Tanzaniet werd vooral beroemd als sieraad van filmster Elizabeth Taylor.

U bent van harte welkom om deze oorsieraden en andere bijzondere juwelen bij House Of Pertijs in deze adventskalender te komen bekijken.

Met vriendelijke groet,
Team House Of Pertijs

House of Pertijs #houseofpertijs #christmas #diamonds #jewelry #jewels #whitegold #diamondsareagirlsbestfriend #mostwonderfultime #elizabethtaylor #tanzaniet #tanzanite

COUNTDOWN TO CHRISTMAS - Part III House Of Pertijs heeft speciaal voor deze Decembermaand een zeer bijzondere Adventskalender gecreëerd. Elk vakje is gevuld met een juweel uit de collectie van House Of Pertijs, om u te inspireren. Vandaag is het 19 December en in vakje 19 presenteren wij u een paar 18 Karaat witgouden oorsieraden met tanzaniet en een entourage van briljant geslepen diamant. Tanzaniet werd vooral beroemd als sieraad van filmster Elizabeth Taylor. U bent van harte welkom om deze oorsieraden en andere bijzondere juwelen bij House Of Pertijs in deze adventskalender te komen bekijken. Met vriendelijke groet, Team House Of Pertijs House of Pertijs #houseofpertijs #christmas #diamonds #jewelry #jewels #whitegold #diamondsareagirlsbestfriend #mostwonderfultime #elizabethtaylor #tanzaniet #tanzanite

Bekijken

Countdown to Christmas, 

De feestelijke maand december is inmiddels alweer even begonnen. 

House of Pertijs heeft deze decembermaand weer uitgepakt met de meest bijzondere horloges, juwelen en lifestyle items.

Wij hopen dan ook dat wij u met deze nieuwsbrief mogen inspireren. 

https://mailchi.mp/houseofpertijs/house-of-pertijs-nieuwsbrief-december-2018?e=207e0206fc 

Met vriendelijke groet,

Team House Of Pertijs

#nieuwsbrief House of Pertijs #baobab #audemarspiguet #mariotestino #ciretrudon #pomellato #tagheuer #alecmonopoly #jusbox #pertijsoriginal #cartier

Countdown to Christmas, De feestelijke maand december is inmiddels alweer even begonnen. House of Pertijs heeft deze decembermaand weer uitgepakt met de meest bijzondere horloges, juwelen en lifestyle items. Wij hopen dan ook dat wij u met deze nieuwsbrief mogen inspireren. https://mailchi.mp/houseofpertijs/house-of-pertijs-nieuwsbrief-december-2018?e=207e0206fc Met vriendelijke groet, Team House Of Pertijs #nieuwsbrief House of Pertijs #baobab #audemarspiguet #mariotestino #ciretrudon #pomellato #tagheuer #alecmonopoly #jusbox #pertijsoriginal #cartier

Bekijken

COUNTDOWN TO CHRISTMAS - Part II

House Of Pertijs heeft speciaal voor deze Decembermaand een zeer bijzondere Adventskalender gecreëerd.

Elk vakje is gevuld met een juweel uit de collectie van House Of Pertijs, om u te inspireren.

Vandaag is het 11 December en in vakje 11 presenteren wij u een prachtige 18 Karaat witgouden entourage ring. 

Deze ring is bezet met een briljant geslepen diamanten middensteen van 1.37ct met daaromheen een entourage van 16 diamanten en 14 diamanten in de scheen van de ring. 

Deze ring is door House Of Pertijs zelf vervaardigd en daarmee een uniek stuk.  

U bent van harte welkom om deze ring en andere bijzondere juwelen bij House Of Pertijs in deze adventskalender te komen bekijken.

Met vriendelijke groet,
Team House Of Pertijs

House of Pertijs #houseofpertijs #christmas #diamonds #jewelry #jewels #whitegold #diamondsareagirlsbestfriend #mostwonderfultime

COUNTDOWN TO CHRISTMAS - Part II House Of Pertijs heeft speciaal voor deze Decembermaand een zeer bijzondere Adventskalender gecreëerd. Elk vakje is gevuld met een juweel uit de collectie van House Of Pertijs, om u te inspireren. Vandaag is het 11 December en in vakje 11 presenteren wij u een prachtige 18 Karaat witgouden entourage ring. Deze ring is bezet met een briljant geslepen diamanten middensteen van 1.37ct met daaromheen een entourage van 16 diamanten en 14 diamanten in de scheen van de ring. Deze ring is door House Of Pertijs zelf vervaardigd en daarmee een uniek stuk. U bent van harte welkom om deze ring en andere bijzondere juwelen bij House Of Pertijs in deze adventskalender te komen bekijken. Met vriendelijke groet, Team House Of Pertijs House of Pertijs #houseofpertijs #christmas #diamonds #jewelry #jewels #whitegold #diamondsareagirlsbestfriend #mostwonderfultime

Bekijken

COUNTDOWN TO CHRISTMAS

House Of Pertijs heeft speciaal voor deze Decembermaand een zeer bijzondere Adventskalender gecreëerd. 

Elk vakje is gevuld met een juweel uit de collectie van House Of Pertijs, om u te inspireren. 

Vandaag is het 7 December en in vakje 7 presenteren wij u een prachtig Tahiti Parelcollier met een ingenieuze 18 karaat roségouden sluiting. 

Deze kan op 2 manieren gedragen worden, u kunt deze openen en sluiten. Op deze manier kunt u ofwel een voorzijde met een Tahiti parel met een detail van diamant tonen, of u kunt deze dragen met een zijde waarbij u volledig pavé diamant ziet. 

U bent van harte welkom om dit weekend bij House Of Pertijs deze adventskalender te komen bekijken.

Met vriendelijke groet,
Team House Of Pertijs

House of Pertijs #houseofpertijs #christmas #pearls #diamonds #jewelry #jewels #rosegold #tahitipearls #mostwonderfultime

COUNTDOWN TO CHRISTMAS House Of Pertijs heeft speciaal voor deze Decembermaand een zeer bijzondere Adventskalender gecreëerd. Elk vakje is gevuld met een juweel uit de collectie van House Of Pertijs, om u te inspireren. Vandaag is het 7 December en in vakje 7 presenteren wij u een prachtig Tahiti Parelcollier met een ingenieuze 18 karaat roségouden sluiting. Deze kan op 2 manieren gedragen worden, u kunt deze openen en sluiten. Op deze manier kunt u ofwel een voorzijde met een Tahiti parel met een detail van diamant tonen, of u kunt deze dragen met een zijde waarbij u volledig pavé diamant ziet. U bent van harte welkom om dit weekend bij House Of Pertijs deze adventskalender te komen bekijken. Met vriendelijke groet, Team House Of Pertijs House of Pertijs #houseofpertijs #christmas #pearls #diamonds #jewelry #jewels #rosegold #tahitipearls #mostwonderfultime

Bekijken

It's beginning to look a lot like Christmas @ House of Pertijs. 

Wij verwelkomen u graag in onze winkel en daarom is House Of Pertijs in December alle dagen geopend. 

Dus ook vandaag Zondag 2 December en morgen Maandag 3 December van 12.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor de meest bijzondere cadeaus voor deze feestdagen.

Openingstijden in December:

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag en maandag 12.00 – 17.00 uur
Vrijdag 21 december koopavond tot 20.00 uur
1e en 2e kerstdag en oudejaarsdag gesloten

Met vriendelijke groet, 
Team House Of Pertijs 

#houseofpertijs #openeveryday #gifts #christmas #inspiration #mostwonderfultime #cartierpanthere #cartier #jewels #watches

It's beginning to look a lot like Christmas @ House of Pertijs. Wij verwelkomen u graag in onze winkel en daarom is House Of Pertijs in December alle dagen geopend. Dus ook vandaag Zondag 2 December en morgen Maandag 3 December van 12.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor de meest bijzondere cadeaus voor deze feestdagen. Openingstijden in December: Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur Zaterdag 10.00 – 17.00 uur Zondag en maandag 12.00 – 17.00 uur Vrijdag 21 december koopavond tot 20.00 uur 1e en 2e kerstdag en oudejaarsdag gesloten Met vriendelijke groet, Team House Of Pertijs #houseofpertijs #openeveryday #gifts #christmas #inspiration #mostwonderfultime #cartierpanthere #cartier #jewels #watches

Bekijken

Jimmy Nelson signeert Homage To Humanity House of Pertijs

Jimmy Nelson is op dit moment persoonlijk aanwezig bij House Of Pertijs om zijn nieuwe boek Homage To Humanity te presenteren en signeren. 

De boeken vliegen de deur uit en helaas zijn we bijna uitverkocht. Echter u kunt wel een bestelling plaatsen voor een gesigneerde versie, die op een later moment wordt geleverd. 

*Mocht u op voorhand al reeds een bestelling hebben geplaatst, dan hebben wij deze uiteraard voor u gereserveerd* 

Jimmy Nelson #homagetohumanity #beforetheypassaway #booksigning #proud #jimmynelson #houseofpertijs

Jimmy Nelson signeert Homage To Humanity House of Pertijs Jimmy Nelson is op dit moment persoonlijk aanwezig bij House Of Pertijs om zijn nieuwe boek Homage To Humanity te presenteren en signeren. De boeken vliegen de deur uit en helaas zijn we bijna uitverkocht. Echter u kunt wel een bestelling plaatsen voor een gesigneerde versie, die op een later moment wordt geleverd. *Mocht u op voorhand al reeds een bestelling hebben geplaatst, dan hebben wij deze uiteraard voor u gereserveerd* Jimmy Nelson #homagetohumanity #beforetheypassaway #booksigning #proud #jimmynelson #houseofpertijs

Bekijken

JIMMY NELSON IN THE HOUSE!

Op vrijdag 30 november a.s. van 12.00 tot 16.00 uur signeert Jimmy Nelson zijn nieuwe boek ‘Homage to Humanity’ bij House of Pertijs. 

Dit is meteen de start van een feestelijke decembermaand waarin House of Pertijs tot aan kerst iedere dag geopend is. Mensen die het vorige boek ‘Before they pass away’ van Jimmy Nelson kennen, weten hoe bijzonder zijn persoonlijke aanwezigheid is. 

Want ook voor dit nieuwe boek heeft Jimmy Nelson alle uithoeken van de wereld bezocht om inheemse stammen te fotograferen van de poolcirkel tot het braziliaanse regenwoud.  

Uiteraard hebben wij het nieuwe boek Homage to Humanity in onze collectie aanwezig en heeft u tevens de mogelijkheid deze op de dag zelf aan te kopen en direct te laten signeren. *zolang de voorraad strekt*

Wat: Signeersessie Jimmy Nelson ‘Homage to Humanity’
Wanneer: vrijdag 30 november van 12.00 tot 16.00 uur
Waar: House of Pertijs, Parkstraat 12-14

openingstijden in december:
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag en maandag 12.00 – 17.00 uur
Vrijdag 21 december koopavond tot 20.00 uur
1e en 2e kerstdag en oudejaarsdag gesloten

JIMMY NELSON IN THE HOUSE! Op vrijdag 30 november a.s. van 12.00 tot 16.00 uur signeert Jimmy Nelson zijn nieuwe boek ‘Homage to Humanity’ bij House of Pertijs. Dit is meteen de start van een feestelijke decembermaand waarin House of Pertijs tot aan kerst iedere dag geopend is. Mensen die het vorige boek ‘Before they pass away’ van Jimmy Nelson kennen, weten hoe bijzonder zijn persoonlijke aanwezigheid is. Want ook voor dit nieuwe boek heeft Jimmy Nelson alle uithoeken van de wereld bezocht om inheemse stammen te fotograferen van de poolcirkel tot het braziliaanse regenwoud. Uiteraard hebben wij het nieuwe boek Homage to Humanity in onze collectie aanwezig en heeft u tevens de mogelijkheid deze op de dag zelf aan te kopen en direct te laten signeren. *zolang de voorraad strekt* Wat: Signeersessie Jimmy Nelson ‘Homage to Humanity’ Wanneer: vrijdag 30 november van 12.00 tot 16.00 uur Waar: House of Pertijs, Parkstraat 12-14 openingstijden in december: Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur Zaterdag 10.00 – 17.00 uur Zondag en maandag 12.00 – 17.00 uur Vrijdag 21 december koopavond tot 20.00 uur 1e en 2e kerstdag en oudejaarsdag gesloten

Bekijken

House Of Pertijs support Boksgala Vereniging het verschil @ Sugarcity 

Het Boksgala is geïnspireerd op het 'White Collar Boxing' concept uit de Londense City waar bankiers, artsen en advocaten zonder enige (kick)bokservaring het tegen elkaar opnemen in de ring voor het goede doel.

Het Boksgala is een initiatief van Vereniging Het Verschil (VHV) dat in 2008 is opgericht. VHV kiest iedere twee jaar een goed doel uit waarvoor geld wordt ingezameld. Deze keer is er gekozen voor de Depressie Vereniging . De stichting richt zich op mensen met een depressie én hun naasten. Met het organiseren van events zoals het Boksgala zet Vereniging het Verschil  zich 2 jaar lang in om het aantal supportgroepen landelijk uit te breiden.

Heel veel lof en  respect voor de deelnemers die zich in de ring wagen om dit goede doel te ondersteunen en alle sponsoren die zich voor dit goede doel inzetten om deze avond mogelijk te maken.

#vereniginghetverschil #vhv #depressievereniging #sugarcity #goededoel #respect #houseofpertijs SugarCity_Amsterdam

House Of Pertijs support Boksgala Vereniging het verschil @ Sugarcity Het Boksgala is geïnspireerd op het 'White Collar Boxing' concept uit de Londense City waar bankiers, artsen en advocaten zonder enige (kick)bokservaring het tegen elkaar opnemen in de ring voor het goede doel. Het Boksgala is een initiatief van Vereniging Het Verschil (VHV) dat in 2008 is opgericht. VHV kiest iedere twee jaar een goed doel uit waarvoor geld wordt ingezameld. Deze keer is er gekozen voor de Depressie Vereniging . De stichting richt zich op mensen met een depressie én hun naasten. Met het organiseren van events zoals het Boksgala zet Vereniging het Verschil zich 2 jaar lang in om het aantal supportgroepen landelijk uit te breiden. Heel veel lof en respect voor de deelnemers die zich in de ring wagen om dit goede doel te ondersteunen en alle sponsoren die zich voor dit goede doel inzetten om deze avond mogelijk te maken. #vereniginghetverschil #vhv #depressievereniging #sugarcity #goededoel #respect #houseofpertijs SugarCity_Amsterdam

Bekijken

Ook vandaag bent u van harte welkom om de prachtige collectie juwelen van Tamara Comolli te komen bewonderen.

House Of Pertijs is deze Zondag 18 November geopend van 13.00u tot 17.00u.

Wij verwelkomen u graag. 

Team House Of Pertijs

Ook vandaag bent u van harte welkom om de prachtige collectie juwelen van Tamara Comolli te komen bewonderen. House Of Pertijs is deze Zondag 18 November geopend van 13.00u tot 17.00u. Wij verwelkomen u graag. Team House Of Pertijs

Bekijken

TAMARA COMOLLI IN THE HOUSE!

TAMARA COMOLLI House of Pertijs #Ladiesnight #Tamaracomolli #Finejewelry

TAMARA COMOLLI IN THE HOUSE! TAMARA COMOLLI House of Pertijs #Ladiesnight #Tamaracomolli #Finejewelry

Bekijken

House Of Pertijs en IWC vieren samen een bijzonder jubileum.

House Of Pertijs en IWC vieren samen een bijzonder jubileum.

Bekijken

TAMARA COMOLLI IN THE HOUSE
Zaterdag 17 & Zondag 18 November.

Op zaterdag 17 november en zondag 18 november is Tamara Comolli in the House. Speciaal voor House of Pertijs heeft Tamara Comolli een uitgebreide collectie samengesteld, inclusief stukken die nog nooit eerder bij House of Pertijs zijn getoond. Zoals de prachtige juwelen uit de Mikado collectie. Zo mooi en kleurrijk zag de herfst er nog nooit uit. 

Alle reden dus om tijdens dit herfstige weekend te komen kijken naar al die prachtige juwelen, natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom voor onze gehele collectie dit weekend!

House of Pertijs TAMARA COMOLLI

TAMARA COMOLLI IN THE HOUSE Zaterdag 17 & Zondag 18 November. Op zaterdag 17 november en zondag 18 november is Tamara Comolli in the House. Speciaal voor House of Pertijs heeft Tamara Comolli een uitgebreide collectie samengesteld, inclusief stukken die nog nooit eerder bij House of Pertijs zijn getoond. Zoals de prachtige juwelen uit de Mikado collectie. Zo mooi en kleurrijk zag de herfst er nog nooit uit. Alle reden dus om tijdens dit herfstige weekend te komen kijken naar al die prachtige juwelen, natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor onze gehele collectie dit weekend! House of Pertijs TAMARA COMOLLI

Bekijken

TUDOR IS IN THE HOUSE - https://mailchi.mp/houseofpertijs/house-of-pertijs-zoekt-superster-1046469

TUDOR IS IN THE HOUSE - https://mailchi.mp/houseofpertijs/house-of-pertijs-zoekt-superster-1046469

Bekijken

Wij maken gebruik van cookies voor het optimaal functioneren van onze website. Zo kunnen we het gebruik van onze website analyseren en optimaliseren en hebben we de mogelijkheid om te adverteren. Klik op ‘Accepteren’ om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Meer informatie over cookies leest u in onze privacyverklaring.